Verkoopmakelaars in Friesland vergelijken

Als u voornemens bent om uw huis te verkopen, dan kan een verkoopmakelaar voor u het verkoopproces in gang zetten. Een verkoopmakelaar bekijkt uw woning en geeft aan wat een realistische verkoopprijs zou zijn. Vervolgens promoot de makelaar uw woning en begeleidt de bezichtigingen. Als de onderhandelingen beginnen, dan onderhandelt de verkoopmakelaar namens u. De tarieven die verkoopmakelaars rekenen voor hun diensten, verschillen per makelaar. De meeste verkoopmakelaars geven op de eigen website niet prijs welke tarieven zij hanteren, waardoor offertes aanvragen de enige mogelijkheid is om tarieven te vergelijken.

Kosten per makelaar vergelijken in uw regio

Door eenmalig ons offerteformulier in te vullen, ontvangt u vrijwel direct vier offertes van lokale makelaars voor de verkoop van uw huis. U geeft eenmalig aan wat uw wensen en voorkeuren zijn, en beschrijft daarbij uw situatie. Vervolgens ontvangt u van vier makelaars die ervaren zijn in uw gemeente een voorstel. Zodoende kunt u besluiten of u de makelaars wilt uitnodigen voor een persoonlijke kennismaking en een gratis waardebepaling van uw woning.

Vergelijk direct 4 makelaars in uw gemeente

Bent u van plan om uw woning te verkopen? Ontvang direct gratis en vrijblijvend offertes van verkoopmakelaars in uw regio.

Wat is uw postcode? (bv. 1000 AA)